Corona, alles wat je moet weten

Via deze pagina informeren we je over hoe de RSG omgaat met de situatie rondom het corona-virus, waar je actuele informatie kunt vinden en welke documenten zijn verzonden naar ouders en leerlingen.

Update 15 maart 2022: Verdere versoepelingen van de maatregelen!

Het kabinet heeft 15 maart 2022 besloten om de coronamaatregelen verder te versoepelen.
Dat betekent concreet voor het onderwijs dat het advies om twee keer per week preventief te testen voor leerlingen én onderwijspersoneel per direct komt te vervallen. Wel blijft het advies om bij klachten thuis te blijven en een zelftest af te nemen. Vooralsnog blijft het mogelijk om hiervoor zelftesten op te halen bij de receptie.

Update 17 februari 2022

We zijn blij dat de coronamaatregelen voor het onderwijs versoepeld worden.

Vanaf 18 februari zijn ouders en verzorgers weer welkom op school. Daar zijn we erg blij mee. Helaas is het organisatorisch niet mogelijk om de geplande online 10 minutengesprekken van dinsdag 1 maart op school te houden; deze blijven dus online.

Vanaf 25 februari (dus feitelijk vanaf de maandag na de voorjaarsvakantie) vervallen de 1.5 meter maatregel en de mondkapjesplicht. Voor sommigen kan dit leiden tot zorgen en daar zullen we aandacht aan schenken.

Tenslotte geldt er nog steeds een dringend advies om twee keer week een zelftest te doen. Deze zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.

Met vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze brief kunnen jullie contact opnemen met je  mentor, je teamleider of een mail sturen naar [email protected]

Vragen?

Vragen over het Coronavirus kunt u stellen via dit mailadres: [email protected]-sneek.nl.

Documenten Corona en onderwijs

Hier vind je alle documenten die zijn verzonden naar onze leerlingen en ouders.