Decanen

Decaan vwo

mevrouw A. van der Plaat-Woelders
Ik ben te vinden in kamer 11D op dinsdag, woensdag en donderdag, maar je kunt me altijd mailen op: [email protected]

Kom bij me langs als je vragen hebt rond je profiel- of studiekeuze!

Behalve vragen stellen of een gesprek voeren, kun je bij mij ook een Interessetest halen, die we uitvoerig bespreken,  je kunt de inlogcode voor Studiegids Hoger onderwijs verkrijgen om alle studies te ontdekken en/of keuzegidsen universiteit en HBO met studiebeoordeling inkijken en nog veel meer. Welkom!

Decaan havo

mevrouw E. Zoer
Ik ben er om jou verder te helpen in je keuzeproces, dus kom langs in mijn kantoortje (11c) of maak een afspraak! Werkdagen: dinsdag, woensdagochtend en donderdag. Je kunt mij mailen op: [email protected]

Je kunt een interessetest bij me ophalen, de Keuzegids inkijken, vrij vragen voor het bezoeken van een open dag of meeloopdag en verder natuurlijk alle vragen stellen waar je een antwoord op zoekt.

Decaan vmbo

mevrouw K. Sikkema
Ik adviseer jou èn je ouders bij het kiezen van een vakkenpakket, profiel,      leerweg en vervolgopleiding of beroep. Op maandag, dinsdag en donderdag ben je van harte welkom in kantoor 44c. Zie ik je binnenkort? Je kunt mij mailen op: [email protected]

Handige links:

Klik hier voor de Keuzegids hbo. Klik dan op de hbo-knop. Let op: deze link werkt alleen als je op het netwerk van school werkt. Thuis kun je dus helaas deze gids niet inkijken. Maar kopiëren of printen kan natuurlijk wel. Je vindt hier heel veel handige informatie om hbo-opleidingen te vergelijken.

www.studiekeuze123.nl Werkelijk alle informatie rond profiel en studie kiezen voor havo en vwo leerlingen. Goed startpunt om je te oriënteren op de mogelijkheden.

www.aansluitingvoho.nl  Deze site helpt jou bij je profielkeuze en studiekeuze. Op deze website vind je alle opleidingen en studies van NHL Stenden, Van Hall Larenstein, Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit Twente.

www.tussenjaarkenniscentrum.nl Op deze website vind je informatie over kansen en risico’s van een tussenjaar. En over hoe je je hierop goed kunt voorbereiden. Met overzichten van mogelijke activiteiten in binnen- en buitenland.

www.studiekeuzekind.nl Site voor ouders met veel praktische tips en informatie. Hoe help je je kind bij het kiezen van een studie?

www.kiesmbo.nl Bekijk mbo opleidingen, beroepen, filmpjes en ga aan de slag met je studiekeuze!

www.lerenenwerken.nl Informatie over leren en werken en combinaties daarvan.

Je studie kiezen in corona-tijd? Lees hier het online Studiekeuze-magazine