Voorlichtingsavond brugklas

Nog even en dan maakt u samen met uw zoon of dochter de keus voor een school in het voortgezet onderwijs. Dan is het belangrijk dat u een school kiest waar uw kind zich thuis voelt en op zijn plek is. Wat verschilt de RSG met de rest van het aanbod en waar moet u op letten?  Samen met de scholen voor voortgezet onderwijs in de regio vinden wij het belangrijk dat u zich goed kunt voorbereiden op die overstap naar de brugklas. U bent daarom van harte uitgenodigd voor één van de voorlichtingsbijeenkomsten over het voortgezet onderwijs in uw regio.

Data en plaats

Op elke voorlichtingsavond worden dezelfde voorlichtingen gegeven, u hoeft zich dus maar voor één avond in te schrijven! Hieronder het overzicht waar en wanneer de voorlichtingsavonden plaatsvinden:

Datum 
12 november    RSG Magister Alvinus,  Almastraat 5, Sneek
13 november    Nordwin college, Harste 2, Sneek
14 november    csg Bogerman Balk, Douwe Aukesstraat 1, Balk
15 november    Marne college, Schoolstraat 1, Bolsward
20 november    csg Bogerman Sneek, Hemdijk 47, Sneek
22 november    csg Bogerman Koudum, Ds. L. Tinholtstraat 3C, Koudum

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.15 uur Centrale voorlichting over het voortgezet onderwijs
19.30 uur Voorlichtingsronde 1
20.00 uur Wisseltijd
20.05 uur Voorlichtingsronde 2
20.35 uur Wisseltijd
20.40 uur Voorlichtingsronde 3
21.10 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

Aanmelding

U kunt zich tot woensdag 7 november aanmelden voor één van de voorlichtingsavonden via www.voorlichtingvo.nl. Op elke locatie/avond geldt dat er een maximum aantal plekken beschikbaar is. Meldt u zich daarom z.s.m. aan! Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. De voorlichtingsavond is alleen bedoeld voor ouders.

Nieuwsbrief

Zit uw kind in groep 8 en wilt u alles weten over de brugklas en wat er komt kijken? Schrijf u in via onderstaand formulier voor onze nieuwsbrief!