Slim Software

Weet jij wat Slim is?

Slim.nl is een webwinkel, exclusief voor medewerkers en leerlingen van middelbare scholen en MBO-instellingen. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, hardware en accessoires van merken als Microsoft, Adobe, Apple, Nero, McAfee en Norton. Ook ouders kunnen bij ons terecht.


Waarom Slim.nl?

Wij vinden het belangrijk dat jij als leerling of medewerker van een onderwijsinstelling toegang hebt tot goede, legale en betaalbare software en apparatuur. Dit maken we samen met je school mogelijk, door speciale onderwijs-overeenkomsten met (software)leveranciers af te sluiten. Hierdoor betaal je bij Slim.nl minder voor je software dan bij andere winkels.

Daarom Slim.nl!
Wij bieden een zeer breed en actueel assortiment, altijd tegen de laagste prijzen. Je hebt je producten snel in huis, want Slim.nl verzendt je bestelling gratis, binnen één werkdag. Het aanmaken van een account bij Slim.nl is nu nog makkelijker geworden! Vanaf nu doe je dit supersnel met je gebruikersnaam en wachtwoord van RSG Magister Alvinus. Medewerkers gebruiken hun afkorting.

Het werkt zo:
Ga naar Slim.nl en klik op ‘inloggen’ rechtsboven. Kies voor Login met Kennisnet, klik ‘Inloggen’.
Zoek in het volgende scherm de naam van jouw school uit de lijst met scholen – RSG Magister Alvinus – Sneek (Magister) – en klik op ‘verder’. Je wordt nu doorgelinkt naar het inlogscherm van jouw school. Log nu in met behulp van je gebruikersnaam en wachtwoord van school. Je bestaande gegevens verhuizen automatisch mee. Wanneer je al een account had bij Slim.nl met een e-mailadres van school, dan worden je bestaande gegevens, downloadlinks en orderhistorie automatisch aan je nieuwe account gekoppeld. Hartstikke slim dus.