Leerlingenraad

De leerlingenraad van de RSG Magister Alvinus is een groep leerlingen uit diverse afdelingen en klassen, met het doel een leukere, betere en leerzamere periode voor de leerlingen van de RSG te creëren!

Wie zijn wij?

De leerlingenraad bestaat momenteel uit:

Bestuur:
Jesse Bosker – [email protected] (voorzitter)
Fons Krijnsen – [email protected] (secretaris & DB-lid MR)
Amelie Cappelle – [email protected] (penningmeester)
 
Algemene leden:
Amber van den Hoeven – [email protected]nl (lid MR)
Maureen de Haan – [email protected] (lid MR)
Fleur Vos – [email protected]
Lina Grond – [email protected]
Maayke Bron – [email protected]
Mariam Basyuni – [email protected]
Marrit Schimmel – [email protected]
Rohfana Moeridjan – [email protected]

Wil jij nou ook bij de leerlingenraad? Dat kan! Wij zoeken namelijk nieuwe leden! Stuur een mailtje naar [email protected] of een DM, en wij nodigen jou uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat doen wij?

Ons doel is dat iedereen op de RSG nuttige lessen krijgt van goede docenten, je moet op school zitten omdat je wat leert en goed voorbereid wordt op de toekomst, wij vinden dat je niet alleen maar op school zit ‘omdat het moet’, maar dat je uiteindelijk ook met plezier naar school toe gaat, dat kan soms lastig zijn, maar we proberen wel altijd, in overleg met andere mensen, de school structureel te verbeteren.

Heb jij ons nodig?

Wij zijn er niet om de ruzie tussen jou en je mentor, teamleider, docent of decaan op te lossen, je kunt ons wel om hulp vragen als het gaat om toetsen, het nakijktermijn van docenten, herkansingen, ‘gratis’ herkansingen en ga zo maar door!

Leerlingenstatuut weetje: wist je dat, jouw docent je toets binnen 10 werkdagen nagekeken moet hebben? Het is, helaas, niet zo dat, als je docent te laat is met de cijfers, je automatisch een voldoende hebt, maar wel kun je een melding maken bij de teamleider, en bij ons!

Contact:

Wil jij graag meer weten over de leerlingenraad, of wil jij inzage hebben in een notulen? Stuur ons gerust een berichtje, dit kan door een van de leden persoonlijk te benaderen, een lid een mailtje te sturen, of te mailen naar het mailadres van de leerlingenraad: [email protected]

Ook kun je een kijkje nemen op één van onze social media kanalen:
Instagram: @leerlingenraadRSGsneek 

Lees hier ons leerlingenraadreglement 2021 (pdf)

Leerlingenraad RSG