Bijles

Zoek je bijles of wil je graag bijles geven? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Voor bijles-zoekenden

Heb je moeite met een bepaald vak en lukt het je maar niet om goede cijfers te scoren, dan kan bijles misschien wat voor jou zijn!

Onder het kopje ‘profielen‘ kun je de leerlingen vinden die bijles geven in het vak waar jij moeite mee hebt. Via de contactgegevens die bij deze leerling staan kun je zelf contact met hem of haar opnemen. Samen kunnen jullie dan afspraken maken over het aantal uur dat je per week bijles krijgt en voor hoeveel weken je die bijles krijgt.

Kosten voor bijles bedragen €7,50 per uur (60 minuten). Vind je dit een beetje te duur, dan kun je altijd nog kijken of er misschien andere leerlingen uit jouw klas zijn die ook voor datzelfde vak bijles willen volgen. Met twee of meer leerlingen kost de bijles namelijk maar €4,50 per uur per persoon.

Voor bijlesgevenden

Ben jij erg goed in een bepaald vak, en lijkt het je leuk om andere leerlingen te helpen dat vak beter te snappen, dan is bijles geven misschien iets voor jou!
Stuur naar [email protected] een mailtje met daarin je profiel. In dat profiel moeten de volgende dingen staan:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • In welke klas je zit
  • Welk profiel je hebt
  • Voor welk vak je bijles wilt geven, op welk niveau en aan welke klassen
  • Je contact gegevens (mailadres)

Daarbij willen wij ook graag een mail van de leraar ontvangen die jou lesgeeft in het vak waarvoor jij bijles wilt geven. In deze mail moet jouw leraar bevestigen dat jij in staat bent bijles te geven in het betreffende vak, zodat we weten dat de bijlessen die gegeven worden van kwaliteit zijn. De leraren weten hiervan, en zullen jou dus ook zeker willen helpen. Als alles goed is, komt daarna jouw profiel onder het kopje “profielen” te staan en ben jij klaar om bijles te geven!

Heb je nog vragen over bijles, de profielen of stuit je op problemen, stuur een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag.

We wensen iedereen veel succes en hopen op mooie resultaten.