Open Dag 2019

Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar onze school. Kom naar onze Open Dag!

    • Wanneer: woensdag 30 januari 2019
    • Tijd: van 16:30 uur tot 21:00 uur
    • Waar: Almastraat 5, Sneek

Praktische informatie

Parkeren kan op het Veemarktterrein op loopafstand van onze school. Kom je met het openbaar vervoer. Ook het Centraal Station is op 5 minuten lopen van onze school.

Wat is er te doen?

Je kunt naar verschillende middelbare scholen in Sneek én in de regio. Maar zou je je ook overal thuis voelen? Je houdt niet van vooroordelen en kijkt open naar de wereld. Je hebt interesse in sport, cultuur en wetenschap, maar gaat ook graag creatief aan de slag. Een school waar docenten echt in je geïnteresseerd zijn. Waar ze mét je praten en niet tegen je, dat lijkt je wel wat. Een school die bij je past en waar andere leerlingen ook een beetje zijn zoals jij. Welkom op RSG Magister Alvinus! Welkom op onze Open Dag!

(lees verder onder de foto)
magister-alvinus-rsg-sneek-open-dag-2018-012

Maak op 30 januari kennis met de leukste school van Sneek en omstreken :). Tijden de Open Dag kun je al je vragen kwijt aan onze leerlingen, docenten maar ook aan onze conciërges. Ben je benieuwd naar de broodjes in onze kantine? Of wil je onze trampoline in de gymzaal even uittesten. Dat kan! Daarnaast kun je je eigen smoothy bij elkaar fietsen, proefjes doen of een quiz in het Engels.

Doe wiskundefitness met je hersenen en voer je eerste gesprek in het Frans, voer knalproefjes uit en loop door New York in 3D. En dat is natuurlijk nog lang niet alles!

magister-alvinus-rsg-sneek-open-dag-2018-046

DoeDagen

Op maandag 28 en dinsdag 29 januari zijn onze DoeDagen. Lees hier meer over de DoeDagen. Heb je vragen over de Open Dag? Mail naar [email protected] of bel 0515 429760.

Ben je al nieuwsgierig?

Een Virtuele Tour door school is wat er op de website van de RSG Magister Alvinus nog miste, vonden Focco en Koen uit H5E. Voor hun profielwerkstuk maakten ze een VR-tour. Bekijk onze online tourmagister-alvinus-rsg-sneek-open-dag-2018-047