Open Dag

Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar onze school. Kom naar onze Open Dag!

  • Wanneer: woensdag 3 februari 2021
  • Tijd: van 16:30 uur tot 21:00 uur
  • Waar: Almastraat 5, Sneek

Praktische informatie

Parkeren kan op het Veemarktterrein op loopafstand van onze school. Kom je met het openbaar vervoer? Ook het Centraal Station is op 5 minuten lopen van onze school.

rsg_bovenbouw_042

Wat is er te doen?

Maak op 3 februari 2021 kennis met de leukste school van Sneek en omstreken :). Tijdens de Open Dag kun je al je vragen kwijt aan onze leerlingen, docenten maar ook aan onze conciërges. Ben je benieuwd naar de broodjes in onze kantine of wil je onze trampoline in de gymzaal even uittesten. Dat kan! Daarnaast kun je je eigen smoothy bij elkaar fietsen, proefjes doen of een Kahoot bij Engels. Doe wiskundefitness met je hersenen en voer je eerste gesprek in het Frans, doe knalproeven bij scheikunde loop door New York in 3D. En dat is natuurlijk nog lang niet alles! Zien we je 3 februari?!

DoeDagen

Op maandag 1 en dinsdag 2 februari 2021 zijn onze DoeDagen. Binnenkort vind je hier meer informatie over. Heb je vragen over de Open Dag? Mail naar [email protected] of bel 0515 429760.

Ben je al nieuwsgierig?

Een Virtuele Tour door school is wat er op de website van de RSG Magister Alvinus nog miste, vonden leerlingen Focco en Koen. Voor hun profielwerkstuk maakten ze een VR-tour. Bekijk onze online tour.