Open Dag 29 januari 2020

Zit je in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar onze school. Kom naar onze Open Dag!

    • Wanneer: woensdag 29 januari 2020
    • Tijd: van 16:30 uur tot 21:00 uur
    • Waar: Almastraat 5, Sneek

Praktische informatie

Parkeren kan op het Veemarktterrein op loopafstand van onze school. Kom je met het openbaar vervoer? Ook het Centraal Station is op 5 minuten lopen van onze school.

rsg_bovenbouw_042

Wat is er te doen?

Maak op 29 januari 2020 kennis met de leukste school van Sneek en omstreken :). Tijdens de Open Dag kun je al je vragen kwijt aan onze leerlingen, docenten maar ook aan onze conciërges. Ben je benieuwd naar de broodjes in onze kantine of wil je onze trampoline in de gymzaal even uittesten. Dat kan! Daarnaast kun je je eigen smoothy bij elkaar fietsen, proefjes doen of een Kahoot bij Engels. Doe wiskundefitness met je hersenen en voer je eerste gesprek in het Frans, doe knalproeven bij scheikunde loop door New York in 3D. En dat is natuurlijk nog lang niet alles! Zien we je 29 januari?!

DoeDagen

Op maandag 27 en dinsdag 28 januari zijn onze DoeDagen. Lees hier meer over de DoeDagen. Heb je vragen over de Open Dag? Mail naar [email protected] of bel 0515 429760.

Ben je al nieuwsgierig?

Een Virtuele Tour door school is wat er op de website van de RSG Magister Alvinus nog miste, vonden Focco en Koen uit H5E. Voor hun profielwerkstuk maakten ze een VR-tour. Bekijk onze online tour.