Groep 8

Nog even en je begint aan een nieuw avontuur, de brugklas van de middelbare school. Heel spannend, maar ook superleuk! Wij gaan er voor zorgen dat jij je meteen thuis voelt bij ons op school en dat begint al bij onze DoeDagen en Open Dag. Jij komt toch ook?

Open Dag en DoeDagen 2022

Je bent vast heel erg nieuwsgierig naar onze school. Kom dan naar onze DoeDagen en Open Dag! Zet de volgende data vast in de agenda:

  • 7 en 8 februari 2022 – DoeDagen
  • 9 februari 2022 – Open Dag!

Tijdens de DoeDagen volg je met jouw klas drie mini-lesjes in verschillende lokalen. Zo heb je meteen een goed beeld hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Je proeft meteen de sfeer van school, ontmoet onze docenten en ervaart de klaslokalen.

Heb je een leuke dag gehad? Kom woensdag 9 februari ook naar de Open Dag. Wie weet wordt onze school ook jouw school!

Opgeven voor de DoeDagen

Opgeven voor de DoeDagen hoeft nog niet. Jouw basisschool ontvangt binnenkort (medio december) een uitnodiging voor de DoeDagen. De meester/ juf geeft jullie op zodat jullie (misschien met de hele klas) naar de DoeDagen kunnen komen.

Heb je vragen over de DoeDagen? Stuur een mail naar: [email protected]

Terugblik Online Open Dagen 2021

Vorig jaar organiseerden we op 1, 2 en 3 februari 2021 voor de eerste keer Open Dagen online. 

Wat was er te doen?

Helaas kon je niet echt rondlopen door onze school, maar Anique, Jill en Madelief hebben een tour voor je opgenomen en laten je onze school zien.

Nieuwsbrief

Gaat je zoon of dochter volgend jaar naar de brugklas? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. We vertellen hier alles over de voorlichtingsavonden, Open Dag en DoeDagen en de voorbereidingen naar de brugklas.