Afgelast: Voorlichting ouders groep 8

De rectoren van de verschillende VO-scholen hebben besloten om de fysieke voorlichtingsavonden van 15, 16 en 17 november niet door te laten gaan, maar deze te verplaatsen naar een nader te bepalen moment. Wanneer een fysieke bijeenkomst met grote groepen weer mogelijk is, zullen wij nieuwe data plannen en u z.s.m. informeren. Wij vinden het ontzettend jammer dat we u niet live kunnen ontvangen op onze scholen.

Om ouders/verzorgers zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden die elke VO-school uw zoon/dochter te bieden heeft, bieden wij u de mogelijkheid tot het volgen van een online voorlichtingsavond.  

Naast de fysieke voorlichtingsavonden op 15, 16 en 17 november hadden we ook gekozen voor een online voorlichtingsavond welke plaatsvindt op maandagavond 22 november a.s.. Hier komt nog een extra online voorlichtingsavond bij en wel op dinsdagavond 23 november a.s..

U kunt zich voor de online voorlichtingsavond op maandagavond 22 november of op dinsdagavond 23 november aanmelden via www.voorlichtingvo.nl.

Wij hopen u online te zien op 22 of 23 november a.s.!